5 asiaa, jotka pitää mielessä ennen putkimiehen palkkaamista

By | 8 lokakuun, 2021

Aiotko palkata putkimiehen ensimmäiselle tuotteelle? Jos näin on, sinun on ensin kysyttävä tärkeitä kysymyksiä. Putkimiehen palkkaaminen on tärkeä päätös, joka voi tuoda iloa tai ongelmia elämääsi. Siksi suosittelemme, että harkitset 5 asiaa ennen kuin teet lopullisen päätöksen. Lue lisää.

1. Kokonaiskustannukset

Vaikka saat lainauksia puhelimitse, älä tee päätöstäsi vain näiden lainausten perusteella. Yleensä hyvät putkimiehet eivät tee tarjouksia, elleivät he ensin tarkastele putkistojärjestelmääsi.

Tämän lisäksi hyvät urakoitsijat antavat tarjouksen vasta sen jälkeen, kun ne ovat lisänneet vaihdettavien osien kustannukset. Varmista siis, että lopullinen tarjous sisältää sekä työvoimakustannukset että vaihdettujen osien hinnan.

2. Alihankkija

Jotkut putkimiehet käyttävät alihankkijoiden tai avustajien palveluja. Jos urakoitsijasi on yksi heistä, varmista, että heidän avustajansa ovat päteviä. Loppujen lopuksi et halua palkata kouluttamatonta ammattilaista. Joten muista kysyä ammattilaisen kokemuksesta, jonka aiot palkata.

3. Lisenssitiedot

Joissakin osavaltioissa vain lisensoidut ammattilaiset saavat tarjota palvelujaan. Jos osavaltiossasi on nämä säännöt, varmista, että ne läpäisevät testin ja saavat lisenssin. He luovat lisenssin pyynnöstäsi.

Vaikka kokeneet ja lisensoidut putkimiehet veloittavat palveluistaan ​​enemmän, lisäkustannukset ovat ehdottomasti sen arvoisia. Ne tarjoavat sinulle paljon parempaa palvelua. Lisäksi ne ovat paljon luotettavampia kuin kokemattomat urakoitsijat.

4. Vakuutus

Varmista, että putkimies on vakuutettu. He näyttävät todistuksen vakuutuksestaan ​​ja joukkovelkakirjastaan. On hyvä idea palkata lisensoitu ammattilainen, koska vakuutuksenantaja on vastuussa työn aikana sattuneista vammoista tai menetyksistä. Joten sinun pitäisi kysyä tämä kysymys haastattelun aikana.

5. Lataa

Yllätysten välttämiseksi kysy ammattilaiselta, veloittavatko he tuntikohtaisesti vai onko niistä kiinteä maksu. Jos he veloittavat tuntikohtaisesti, kysy heidän kokemuksestaan ​​ja kuinka monta tuntia heillä menee työn tekemiseen.

On parasta palkata kokenein putkimies, koska he voivat antaa sinulle tarkimman tarjouksen.

Lyhyesti sanottuna, suosittelemme, että harkitset näitä 5 asiaa ennen hyvän putkimiehen palkkaamista. Näin varmistat, että saat parhaan kokemuksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *