Ennen putkimiehen palkkaamista tässä on muutamia asioita, jotka sinun pitäisi tietää

By | 9 lokakuun, 2021

Putkimies ei ole jotain mitä tarvitset joka päivä. Mutta kun sinulla on tarve, se on jotain mitä tarvitset juuri nyt. Tässä siis vinkkejä putkimiehen palkkaamiseen.

Mistä löytää putkimies

Putkimiehen löytäminen ei ole niin helppoa. Verkkohakemistot, kuten Yelp.com, voivat kuitenkin auttaa sinua löytämään putkimiehen alueeltasi. Google pitää myös toisesta hausta. Joka tapauksessa online -hakemistoja on useita.

Varo negatiivisia arvosteluja

Yksi tai kaksi negatiivista arvostelua ei saisi olla este putkimiehen palkkaamiselle. Mutta enemmän kuin tämä (tai ei arvosteluja) voi olla ongelma. Lue arvostelut saadaksesi paremman käsityksen ihmisten tunteista.

Tutustu putkimiehen hintaan

Et tietenkään todennäköisesti tiedä, mitä putkimies veloittaa, jos et tiedä itse, mikä on ongelma. Mutta kun soitat tai lähetät sähköpostia putkimiehelle, voit antaa heille jonkinlaisen käsityksen ongelmasta yleensä ja he antavat sinulle idean. Voit esimerkiksi kertoa heille, että sinulla on vuotava hana tai käynnissä oleva wc tai mikä tahansa, ja heidän pitäisi antaa sinulle käsitys kustannuksista. Tietysti hinta voi riippua siitä, saapuuko putkimies viikonloppuisin tai myöhään illalla.

Selvitä, onko putkimiehellä lupa

Ehkä kun etsit putkimiestä Yelpin kautta, heillä on verkkosivusto, joka antaa heille tunnistetiedot. Siellä näet, mitkä testit putkimies on läpäissyt saadakseen lisenssin. Jotkut osavaltiot eivät vaadi lisenssiä, joten voit kysyä putkimieheltä, onko heillä lupa, jos sitä ei ole mainittu heidän sivustollaan.

Selvitä, onko putkimies sidottu

Sen on oltava pakollinen. Putkimies voi menettää työnsä, ja jos hän menettää, et halua olla vastuussa. Joten vuokraamasi putkimies tulee olla sidottu ja vakuutettu.

Takaako putkimies työnsä?

Kun palkkaat putkimiehiä, sinun on oltava varma siitä, mitä he korjaavat. Jos ne korvaavat osat, selvitä kuinka kauan osilla on takuu.

Kuinka pitkä heidän kokemuksensa on?

Putkimiehillä on erilaisia ​​kokemuksia. Ne vaihtelevat aloittelijoista asiantuntijoihin. Vaikka putkimiehen palkkaaminen on luultavasti paras, he ovat todennäköisesti myös kalleimpia. Joten se riippuu siitä, mihin olet tyytyväinen.

Ajatuksena sulkea jotain

Putkimiehen palkkaaminen voi olla pelottava kokemus. Tämä on asia, jota et todennäköisesti tee usein.

Joten oikean putkimiehen valinta voi olla vaikeaa. Se riippuu myös putkimiehen tarpeista: onko vuotavan hanan korjaaminen kertaluonteinen työ vai onko putkien täydellinen korjaaminen tärkeä jälleenrakennustyö?

Joka tapauksessa, jos etsit Yelpin kaltaista verkkohakemistoa tai haet vain Googlesta, löydät todennäköisesti hyviä vaihtoehtoja alueesi LVI -tarpeisiin. Toivottavasti heillä on verkkosivusto sinulle, joten onnea putkimieshakuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *