Ero asfalttilaattojen ja komposiittikattojen välillä

By | 9 lokakuun, 2021

Kun asensin ensimmäisen asfalttiliuskani vuonna 1989, kattojen valmistusalalla tapahtui monia muutoksia. Lopputuloksena on ollut painon alentaminen tiukemman nauhan mukauttamiseksi. Yhdysvaltain vanhat vyöruusut tunnettiin nimellä Asfalttipäällysteippi tai 3 kielekkeen standardinauhanauha. Tuolloin markkinoilla oli toinen vakioteippi, jota kutsuttiin asfaltikoostumuksen zosteriksi tai arkkitehtoniseksi zosteriksi nimeltä Timberline tai suuren painon zoster -satunnaislaatta, josta tuli kolme välilehteä tai vakiokoostumus zoster.

Vanhoja orgaanisia vyöruusuja kutsuttiin vain viidestä raakaöljystä valmistetuiksi asfalttilaattoiksi, kun standardin lasikuituliuskan komposiittinauha luotiin. Owens Corning auttoi innovoimaan tätä prosessia. Ne ovat tällä hetkellä suurin lasikuidun valmistaja Amerikassa.

Monia muita vyöruusuja valmistavat Owens Corningin lasikuitumatot. Owens Corning kertoi minulle suoraan Owens Corning -sertifikaatin edellyttämän karkean anatomiaa käsittelevän työpajakierroksen tuloksena. Suurin osa vanhoista asfaltin vyöruusuista on revitty pois ja ovat nyt täysin maaperässä Yhdysvalloissa.

Uusi lasikuitukoostumus on yleinen nyky -yhteiskunnassa. Tiedän, koska olen ammattimainen urakoitsija, joten en odota kenenkään olevan oikeassa markkinoinnissa, vaikka markkinointi on korkeampi prioriteetti kuin mikään muu liiketoimintamallien liiketoiminta.

Viittaukset ovat aina paras tapa kertoa tunteistani aiheesta. Olen henkilökohtaisesti asentanut monia nauhoja elämässäni ja olen aina tiennyt, mitä voidaan pitää sävellyksenä uuden nauhan kiinnittämiseen, koska yhdiste koostuu materiaaleista, joita eri valmistajat ovat sekoittaneet tänään Yhdysvalloissa.

Jos löydät todellisia asfalttilattioita tänään, ne valmistetaan kolmannen maailman maassa, jossa resurssit ovat rajalliset. Tavallinen nauhanauha oli ensimmäinen innovaatio, ja sitten oli useita erilaisia ​​välipalamerkkejä. Useimmat kattoammattilaiset pitävät mitä tahansa lasikuitukangasta komposiittisuojuksena.

Näillä komposiitti-asfaltti-vyöruusuilla on paloluokitus, tuulenpitävyystakuu ja vikatakuu lasikuitumaton ja asfalttilasikuidun, rakeiden ja levien kestävien suhteiden perusteella. Asfaltin komposiittilaatat on tehty kestämään pidempään kuin vanhat asfalttilaatat, jotta ne eivät rasita enempää painoa kuin asfalttipeiterakenne kestää ICC -eritelmän mukaisesti kattorakenteen ja teräskuorman rajoissa. venyy. Asfaltin koostumus on kevyempi, joustavampi ja kestävämpi vuonna 1989 ja sitä edeltävinä vuosina kuin vanhat asfalttilaatat.

GAF Elk on Yhdysvaltojen suurin asfalttipäällysteiden valmistaja, ja sillä on asfalttipäällysteiden merkki. Owens Corningilla ja CertainTeedillä on laaja valikoima suunnittelijoita, arkkitehtuureja ja vakiotuotteita kaistan peittoon. Sama koskee Atlasia ja Tamcoa. Kaikki heistä valmistavat tällä hetkellä asfalttiyhdisteitä Yhdysvalloissa.

GAF / Elkillä on vahvimmat kattomateriaalitakuut sertifioiduille ja Master Elite -kattourakoitsijoille. CARE (Center for Advancement for Roofing Excellence) ja Asphalt Roofing Manufacturers Association of America (ARMA) sekä kaikki kattourakoitsijat Amerikassa (NRCA), hyväksyn myös kaikki kumppanijäsenten kommentit määritelmäni korjaamiseksi. ero asfaltti- ja komposiittikattojen välillä.

On nähnyt katonpäällysteitä, joita olen nähnyt tulevan ja menevän, kuten muurauskatto, joka on komposiittimateriaali, joka tarvitsee välähdyksen jokaisen tiivisteen välillä. On myös betonilaattoja, joita pidän komposiittina, koska niillä ei ole liuskekivi- tai savilaattojen ominaisuuksia, joita kutsutaan betonilaatoiksi. On myös toinen materiaali nimeltä Mira Vista. Se oli Owens Corningin valmistama väärennetty liuskekivi, joka joutuisi muovista tai pehmitintyyppisestä komposiittimateriaalista valmistetun komposiittimateriaalin alle.

Joka tapauksessa sinun on päätettävä, minkä tyyppisen katon haluat asentaa kotiisi. Jokainen yhdysvaltalainen vyöruusunvalmistaja on asfalttiyhdiste. Kaikilla asfalttilasikuitukomposiittikateilla on 20 vuoden takuu ja kaikki siltä väliltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *