Hyödyllisiä vinkkejä putkimiehen löytämiseen

By | 9 lokakuun, 2021

Saatat tarvita putkimiestä joihinkin ongelmiin tai kodin korjauksiin. Hyvän putkimiehen löytäminen ei vaadi paljon vaivaa. Tarvitset putkimiehen, joka voi korjata ongelmat, ja samalla sinun on luotettava häneen työskennelläksesi asunnossasi. Ennen kuin kutsut kyseisen henkilön kotiisi, sinun on varmistettava, että saat oikean henkilön. Seuraavassa on muutamia hyödyllisiä vinkkejä putkimiehen löytämiseen asuntosi putkityöhön.

Hae tietoa tuttavilta:

Helpoin ja luotettavin tapa löytää tarpeisiisi sopiva putkimies on ottaa yhteyttä sukulaisiisi, ystäviisi, naapureihisi tai muihin tuttaviin, jotka ovat mahdollisesti käyttäneet LVI -palveluita jossain vaiheessa aikaisemmin. Voit saada putkimiehen viittauksen heiltä. Lisäksi niiden avulla voit työskennellä työsi, taitojesi, työsi loppuun ajoissa ja kotona, jos voit luottaa siihen.

Haku paikallisesta hakemistosta:

Voit etsiä ilmoituksia asuinpaikkaan liittyvistä paikallisista hakemistoista. Ei ole mahdollista luottaa kaikkiin näissä hakemistoissa lueteltuihin ihmisiin, ja oikean tutkimuksen valitseminen vaatii jonkin verran tutkimusta. Vaikka voit saada vain lisensoituja ihmisiä, sinun on kysyttävä heistä. Ennen kuin päätät lopulta valita putkimiehen työhösi, voit tehdä lyhyen luettelon muutamista niistä. Paikallinen putkimies voi liittyä työhösi ajoissa, ja voit tarkistaa hänen numeronsa ja osoitteensa. Voit myös tarkistaa sen työn ja luotettavuuden alueellasi työskenteleviltä asiakkailta.

Keltaisten lehtien käyttö:

Jos sinulla on kärsivällisyyttä ja aikaa, voit etsiä putkimiestä keltaisista lehdistä. Katso putkimies sivuilta. Tarvitset hyvän näkökyvyn nähdäksesi tämän, koska heidän käyttämänsä tuloste on erittäin hieno. Löydät muutaman putkimiehen pienellä vaivalla. Lopuksi sinun on tehtävä luettelo vähintään kolmesta niistä valitaksesi yhden. Tarkista heidän maksunsa ja tarjoamansa palvelut. Ennen kuin viimeistelet, tarkista heidän maineensa eri hallituksen ylläpitämien järjestöjen avulla.

Internetistä etsiminen:

Voit etsiä putkimiestä Internetistä ja löytää monia niistä. Hae vain lisensoituja putkimiehiä. Vaikka saat joitakin putkimiesviittauksia tuntemiltasi ihmisiltä tai hakemistojen kautta, on parasta saada arvosteluja asiakkaidensa arvostelusivustoilta, kuten Yhdysvalloista. Plumbers.com Hanki luotettava putkimies kotiisi. Lisenssin tiedustelun lisäksi kerää tietoja hänen taustastaan ​​ja häntä vastaan ​​nostetuista oikeudenkäynneistä.

Hae Better Business Bureau -palvelusta:

Ollaksesi erityisen varma, on parasta löytää henkilö Better Business Bureau -yhtiön paikallisesta sivuliikkeestä, joka on mukana liiketoiminnassa. He voivat antaa sinulle putkimiehelle olennaisia ​​tietoja asiakkaiden valituksista ja heidän kunnostaan. Opit myös toteutetuista toimenpiteistä ja tapauksen ratkaisemisesta.

Hae arkkitehtien ja rakennusurakoitsijoiden kanssa:

Voit myös saada hyödyllistä tietoa arkkitehdeiltä tai rakennusurakoitsijoilta, jotka ovat työskennelleet kotisi tai toimistosi hyväksi. Useimmat valmistajat tarjoavat putki- ja sähkötyöt alihankkijoille, jotka suorittavat nämä tehtävät itsenäisesti ilman häiriöitä rakennustöihin. Alihankkijat voivat lähettää putkimiehiä sinulle työtäsi varten. Voit hankkia putkimiehen, joka tuntee työn hyvin ja johon voi luottaa.

Tärkein asia vaaleissa Toronton putkimies Hänen taitonsa sekä tekemäsi työn laatu ja luotettavuus, jotta hän voi työskennellä kotona.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *