Kattoikkunat ja kattoikkunat

By | 12 lokakuun, 2021

Sanotaan vain, että et pidä pienistä katoista. Haluat isot, kauniit ikkunat päästämään parhaan mahdollisen auringon katon alle. Tässä tapauksessa voit valita kattoikkunat tai ikkunat. Mitkä ovat parhaat? Mukaan.

Kattoikkunat ja kattoikkunat

Kattoikkuna on jotain suuren kattoikkunan kaltaista. Itse asiassa kattoikkunoiden ja kattoikkunoiden välillä ei ole havaittavaa eroa, mutta kattoikkunat viittaavat yleensä pienempään pinta -alaan. Katot ja kattoikkunat asennetaan kaltevuudelle, kaltevan katon pinnalle.

Kattoikkunoilla on etuja

Kattoikkuna tarjoaa paremman (ja pidemmän) valaistuksen verrattuna pystysuoraan ikkunaan. Joillakin alueilla ero voi olla jopa 40%.

Koska kaltevat kattoikkunat asennetaan suoraan katon pinnalle, erityistä rakennetta ei tarvita ja kattoikkunan asennus on halvempaa kuin sisäikkunan asennus (vähemmän materiaalia, vähemmän työtä).

Kattoikkunoilla on haittoja

Kattoikkunat eivät lisää tilaa katon tai katon alle, koska ne vain kopioivat kattoa.

Näkymä kattoikkunasta ei myöskään liiku paljon verrattuna ikkunasta.

Puutarhan ikkunat

Sisäikkunat asennetaan pystysuoraan kaltevalta pinnalta ulospäin.

Sisäikkunassa on etunsa

Vuodeikkunat lisäävät katon tai katon tilaa.

Pystysuuntainen näkymä tarjoaa myös paremman näkymän, koska olet lähempänä tarkasteltavaa kohdetta.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, ikkunat, koska ne nostavat katon kaltevuutta korkeammalle, parantavat katon tai katon turvallisuusvaatimuksia (eli et lyö itseäsi, kun katsot ulos ikkunasta, tietenkin kaikkien ikkunan sijaintia ja mittoja koskevien vakiosuositusten mukaisesti .

Sisäikkunassa on haittoja

Toisin kuin kaltevat kattoikkunat, ikkuna ohjaa päivänvaloa pienemmällä pinta -alalla ja siksi valoa tulee vähemmän.

Kattoikkunoiden asennus on yleensä kalliimpaa ja vaativampaa kuin kaltevien kattojen asennus suunnitteluun ja suihkulähteisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *