Kattolaatat – miten päästä eroon shinereistä!

By | 9 lokakuun, 2021

Jos etsit tietoa ”katto zoster – ohjeet”, olet tullut oikeaan paikkaan. Yksi nopeuden ja laadun avaimista on loiston välttäminen.

”Shiners” -kynnet ovat nauloja, jotka on asennettu hyvin matalalle ja jotka paljastuvat leuan osaan. Ne ovat yleinen syy vuotoihin kattoihin, jotka on asennettu naulapistoolilla.

Paras tapa välttää tämä on kiinnittää huomiota kynsilinjaan naulaamalla sitä. Kun keskityt siihen linjaan, aivosi ja käsivartesi ovat ”autopilotissa” asettamalla kynnet oikeaan paikkaan.

Kun saat yhden, huomaat, että se johtuu siitä, että annat keskittymisesi liukua. Lopulta kynsilinjaan keskittymisestä tulee tapa, jota sinun ei tarvitse työskennellä.

Kattolaatat – kuinka korjata saamasi kiilto!

Jotkut katot korjaavat kaikki nämä ongelmat, kun työ on tehty, mutta on parasta korjata ne heti, kun ne tapahtuvat. Tähän on kaksi syytä;

Ensinnäkin, jos odotat, kunnes työ on tehty, menetät todennäköisesti osan … ja voit sitten tulla laittamaan sen päälle.

Ne ovat myös ratkaistavia ongelmia. Se rikkoo vauhtisi ja hidastaa sinua. Jos joudut pysähtymään ja korjaamaan ne mennessään, näet paljon tarkemmin mihin laitat nuo kynnet.

Paras tapa korjata yksi näistä mahdollisista vuotoista on vetää naulaa, nostaa teippiä ja leimata reikä. Reiästä valuu hieman sementtiä, mutta tämä voidaan peittää rakeilla, jotta korjaus olisi näkymätöntä ja kestävää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *