Kattotelineen perusteet – Osta ja älä

By | 10 lokakuun, 2021

Jos haluat kuljettaa suurta tilavuusaluetta, mutta sinulla ei ole valtava pick -upia työn suorittamiseen, sinun ei pitäisi menettää toivoa. Autoon pääsee kattokannattimella, ja useimmissa tapauksissa se voi olla esiasennettu. Auton katolle asetettu palkkisarja voi kuljettaa matkatavaroita, kajakkeja, polkupyöriä, suksia ja paljon muuta. Nämä lisälaitteet voivat tehdä ihmeitä, jos sinulla ei ole tilaa sijoittaa autosi valtavaan säiliöön. Tässä on muutamia kysymyksiä, joihin sinun pitäisi löytää vastauksia:

1. Ovatko ne yhteensopivia autoni kanssa?

2. Voinko poistaa sen helposti?

3. Ovatko kattotuet meluisia?

4. Onko asennus helppoa?

Tässä on pari ostosvinkkiä, joiden avulla saat parhaat tarjoukset. Lisätietoja on alla olevassa luettelossa:

Päätä mihin käytät sitä: Kattotuet ovat monipuolisia ja niitä käytetään eri tarkoituksiin. Niitä voidaan käyttää kaupallisiin tai virkistyskuljetuksiin. Riippumatta siitä, minkä tyyppinen ajoneuvo sinulla on, sinun tulee aina harkita käyttötapaa, jotta voit suunnitella paremmin saatavilla olevia lisälaitteita.

Päätä käytettävän kiinnittimen tyypistä. Valitse vetoketjutyyppi ajoneuvoille, joiden koko ei vaihtele. On pidettävä mielessä muutama asia. Tähän sisältyy olemassa olevien liitäntäpisteiden huomioon ottaminen, jotka voivat yhdistää kannen. Jos esiporattuja reikiä ei ole, voit valita tyypit, jotka yhdistävät auton ovet.

Katon asennuksen mukana tulee kuitenkin joitakin huomautuksia. Pienistä ongelmista huolimatta, jokaiseen löytyy ratkaisu. Aiheuttaako katolla oleva pysäköintialue melua? Vastaus on lyhyt, kyllä. Kun ajoneuvo kulkee suuremmalla nopeudella, katonpäällysteet voivat sijainnin ja suunnittelun vuoksi aiheuttaa viheltävää ääntä. Jotkut mallit tai yksinkertaiset temput saavat kuitenkin äänen häipymään.

Päästäksesi eroon ärsyttävästä viheltävästä äänestä, jonka asetukset aiheuttavat, kun autosi lisää nopeutta, yritä sitoa vaijeri sen ympärille spiraalikuviona eturistin ympärille. Tämä yleensä poistaa äänen. Sinun ei tarvitse kääriä estettä kokonaan, vain muutama kääri tekee sen. Voit myös sijoittaa suojuksia tuulen jalanjäljen pienentämiseksi äänen poistamiseksi. Tarkista myös, että risteilijän päätykannet on poistettu ja että kokoonpanosi mahdollistaa telineiden helpon irrottamisen. Poista ne, kun niitä ei käytetä. Tämä poistaa melua ja säästää polttoainetta.

Päätä modulaarinen tai täydellinen kokoonpano – jotkin kokoonpanot tulevat yhdelle alueelle. Nämä järjestelmät eivät kuitenkaan salli sinun vaihtaa toisen osan kolmannen osapuolen tuotemerkistä. Jos tiedät olevasi onnekas. Edullisimpia ovat kuitenkin modulaariset muunnelmat. Useimmat auton omistajat pitävät tästä vaihtoehdosta lähinnä siksi, että se on lähes kaikkialla. Erilaisia ​​osia löytyy ja ostetaan eri liikkeistä. Se on helpompi löytää ja sitä voidaan muokata tarpeidesi mukaan. Jos kuljetat jatkuvasti erilaisia ​​esineitä, sinun on käytettävä modulaarista kokoonpanoa, kun sinun on vaihdettava liitteitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *