Käyttöehdot

Yleistä tämä sivusto (”sivusto”) on [Service Today PTI Limited]: n omistama ja ylläpitämä, ja se käy kauppaa nimellä [conscious Surge] ABN: llä [87 168 659 247] D / B /a ” https://buzzages.com (”komppania”, ” me ” tai ”me”). Käyttämällä sivustoa sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja ja sivuston käyttöä näiden käyttöehtojen, tietosuojakäytäntömme ja mahdollisten lisäehtojen mukaisesti, joita voidaan soveltaa tiettyihin sivuston osiin tai verkkosivuston tai yrityksen kautta saatavilla oleviin tuotteisiin ja palveluihin. Sivuston käyttäminen millä tahansa tavalla, automatisoidusti tai muulla tavalla, tarkoittaa sivuston käyttöä ja suostumustasi näiden käyttöehtojen noudattamiseen.

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä Käyttöehtoja ajoittain tai ottaa käyttöön uusia sivuston käyttöehtoja, jolloin julkaisemme uudistetut Käyttöehdot tällä sivustolla. Jatkamalla sivuston käyttöä tällaisten muutosten julkaisemisen jälkeen hyväksyt käyttöehdot muutetussa muodossa.

Teollis-Ja Tekijänoikeudet

Rajoitettu lisenssimme on sinua varten. Tämä sivusto ja kaikki sivustolla saatavilla olevat materiaalit ovat meidän ja/tai kumppaneidemme tai lisenssinantajiemme omaisuutta ja niitä suojaavat tekijänoikeudet, tavaramerkit ja muut immateriaalioikeuksia koskevat lait. Sivusto on tarkoitettu ainoastaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Et saa käyttää sivustoa tai sivustolla olevaa materiaalia tavalla, joka rikkoo oikeuksiamme tai joka ei ole meidän valtuuttamamme. Et saa muokata, kopioida, jäljentää, julkaista uudelleen, ladata, julkaista, välittää, kääntää, myydä, luoda johdannaistuotteita, käyttää tai jakaa millään tavalla tai millään tavalla (mukaan lukien sähköposti tai muu sähköinen keino) kaikkia sivuston materiaaleja, ellei tämä ole nimenomaisesti sallittu näissä Käyttöehdoissa tai materiaalien omistajalla. Voit kuitenkin ajoittain ladata ja / tai tulostaa yhden kopion sivuston erillisille sivuille henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön, kunhan pidät kaikki tekijänoikeus-ja muut omistusoikeusilmoitukset luottamuksellisina.

Ajokorttisi on meille.

Kaikkien materiaalien (mukaan lukien rajoituksetta Kommentit, blogimerkinnät, Facebook-viestit, valokuvat ja videot) lähettäminen tai lähettäminen meille verkkosivuston kautta Internet-ryhmissä, sosiaalisissa verkostoissa tai työntekijöillämme sähköpostitse, tekstiviesteillä tai muulla tavoin, ilmoitat: (I) että omistat materiaalin tai julkaiset tai lähetät sen materiaalin omistajan nimenomaisella suostumuksella; ja (i) että olet kolmetoistavuotias tai vanhempi.. Lisäksi, kun julkaiset, sähköposti, teksti, tai lähettää tai julkaista materiaaleja, jotka annat meille ja kenelle tahansa valtuuttamallemme henkilölle, ilmaiseksi, pysyvästi, peruuttamattomasti, ei-yksinomaisesti, rajoittamaton maailma lisenssi käyttää, kopioida, muokata, lähettää, myydä, käyttää, luoda johdannaisia teoksia, jakaa ja/tai julkisesti esittää tai näyttää tällaisia materiaaleja, kokonaan tai osittain, tavalla tai välineellä tällä hetkellä tiedossa tai kehitetty tulevaisuudessa, mihin tahansa tarkoitukseen. Edellä mainittu avustus sisältää oikeuden käyttää kaikkia omistusoikeuksia tällaisessa julkaisemisessa tai esittämisessä, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tekijänoikeuslakien, tavaramerkkien, palvelubrändien, patenttien tai asianomaisella lainkäyttöalueella säädetyt oikeudet. Lisäksi näiden oikeuksien käytön yhteydessä annat meille ja kenelle tahansa valtuuttamallemme henkilölle oikeuden tunnistaa sinut kaikkien julkaisujesi tai materiaaliesi tekijäksi nimen, sähköpostiosoitteen tai näyttönimen perusteella, kuten parhaaksi näemme.

Hyväksyt ja hyväksyt, että kaikkia materiaaleja, jotka olet alun perin luonut meille, pidetään ”työllisten hyväksi tehtynä työnä”, jos tehty työ kuuluu Yhdysvaltain tekijänoikeuslain 101§: n vuokrattavaksi tehdyn työn määritelmän piiriin, sellaisena kuin se on muutettuna. Näin ollen näiden teosten tekijänoikeudet kuuluivat yhtiölle niiden luomisesta lähtien. Näin ollen yhtiö pidetään sen tekijä ja yksinomainen omistaja, ja on oikeus käyttää mitään tai kaikkia tuloksia ja tuloja missä tahansa ja kaikissa tiedotusvälineissä tällä hetkellä tiedossa tai rakennettu tulevaisuudessa, koko universumin, loputtomiin, kaikilla kielillä, määritellään yritys. Siinä tapauksessa, että tämän sopimuksen mukaisten materiaaliesi tuloksia ja tuottoja ei pidetä ”työsuhteessa olevien hyväksi tehtynä työnä” tekijänoikeuslain 101§: n mukaisesti, sellaisena kuin se on muutettuna, ilman lisäkorvausta yhtiön ja kaikkien omistusoikeuksien menetyksestä, siirtämisestä, siirtämisestä ja siirtämisestä, mukaan lukien, ilman tyhjentävää luettelointia, Kaikki tekijänoikeudet ja tavaramerkit kaikkialla maailmankaikkeudessa, toistaiseksi millä tahansa välineellä, joka on tällä hetkellä tiedossa tai luotu tulevaisuudessa tällaisen aineiston ja kaikkien omistusoikeuksien osalta., omistusoikeudet ja intressit ja kaikki omistusoikeudet mihin tahansa tällä hetkellä tunnettuun tai luotuun välineeseen tulevaisuudessa, maailmankaikkeudessa, ikuisuudessa. Kaikki julkaistut materiaalit, jotka ovat kopioita aiemmista teoksistasi, siirretään meille.

Hyväksyt, että yhtiöllä on oikeus, mutta ei velvollisuutta käyttää ja näyttää viestejä tai materiaaleja tahansa, ja että yhtiö voi päättää lopettaa tällaisten materiaalien (tai niiden osien) käytön ja näyttämisen milloin tahansa mistä tahansa syystä.

Sidonta – ja kehystysrajoitukset.

Voit asentaa sivustolle hypertekstilinkin, jos linkkiä ei ole määritetty tai sivustosi sponsori ei ole määrittänyt sitä meille tai Sivustolle. Et kuitenkaan saa ilman kirjallista lupaa luoda kehyksiä tai upotettuja linkkejä sivuston sisältöön tai sisällyttää sitä toiselle verkkosivustolle tai muuhun palveluun riippumatta materiaaleistamme, sisällöstämme tai immateriaalioikeuksistamme.

Vastuu

Voimme tarjota linkkejä ja hakemistoja kolmansien osapuolten ylläpitämille verkkosivustoille. Linkkimme tällaisiin kolmannen osapuolen sivustoihin eivät merkitse tällaisten sivustojen tai sivustoilla tai niiden kautta tarjottujen tietojen, tuotteiden tai palveluiden tukemista tai tukemista. Lisäksi me tai lähipiiri emme hallitse tai valvo millään tavalla mitään tietoja, tuotteita tai palveluja, joita kolmannet osapuolet voivat tarjota joko sivuston kautta tai sivustoille, joihin linkitämme sivuston.

Mahdolliset lausunnot, neuvot, lausunnot, palvelut, tarjoukset tai muut kolmansien osapuolten, mukaan lukien tiedon tarjoajat, ilmaisemat tai tarjoamat tiedot tai sisällöt kuuluvat asianomaisille tekijöille tai jakelijoille, eivät yritykselle. Yhtiö tai mikään kolmannen osapuolen tiedonantaja ei takaa minkään Sisällön tarkkuutta, täydellisyyttä tai hyödyllisyyttä. Lisäksi yhtiö ei tue eikä ole vastuussa minkään muun kuin yhtiön valtuutetun edustajan millä tahansa sivustolla antamien lausuntojen, neuvojen tai lausuntojen paikkansapitävyydestä ja luotettavuudesta.

SIVUSTOLLA TAI SEN KAUTTA TARJOTTAVAT TIEDOT, TUOTTEET JA PALVELUT, YHTIÖ JA KAIKKI KOLMANSIEN MAIDEN SIVUSTOT TARJOTAAN ”SELLAISENAAN” JA ILMAN MINKÄÄNLAISTA, NIMENOMAISTA TAI EPÄSUORAA TAKUUTA. SOVELLETTAVAN LAIN SALLIMISSA RAJOISSA KIELTÄYDYMME KAIKISTA NIMENOMAISISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN, MUTTA EI RAJOITTUEN, EPÄSUORAT TAKUUT KAUPALLISESTA LAADUSTA JA SOVELTUVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN. EMME TAKAA, ETTÄ SIVUSTO TAI MIKÄÄN SEN OMINAISUUKSISTA OLISI KESKEYTYMÄTÖN TAI PUHDAS, ETTÄ VIAT KORJATTAISIIN TAI ETTÄ TÄMÄN SIVUSTON JOKAINEN OSA, MUKAAN LUKIEN ILMOITUSTAULUT TAI PALVELIMET, JOTKA TEKEVÄT SEN SAATAVILLE, ON VAPAA VIRUKSISTA TAI MUISTA HAITALLISISTA KOMPONENTEISTA.

EMME TAKAA TAI ESITÄ MITÄÄN ESITYKSIÄ KOSKIEN SIVUSTON KÄYTTÖÄ TAI TULOKSIA TAI TÄLLÄ SIVUSTOLLA JULKAISTUA MATERIAALIA TAI KOLMANNEN OSAPUOLEN VERKKOSIVUSTOJA NIIDEN OIKEELLISUUDEN, TARKKUUDEN, AJANTASAISUUDEN, LUOTETTAVUUDEN TAI MUUN SUHTEEN.

Sitoudut milloin tahansa puolustamaan, korvaamaan ja pitämään yhtiötä vaarattomana lähipiiriin kuuluvilta henkilöiltä, heidän seuraajiltaan, vastaanottajilta, seuraajilta ja lisenssinantajilta sekä heidän äideiltään ja tytäryhtiöiltään, edustajiltaan, kumppaneiltaan, toimihenkilöiltään, johtajiltaan, osakkeenomistajiltaan ja työntekijöiltään kaikista vaateista, kanteen syistä, tappioista, velvollisuuksista, kuluista ja kuluista, mukaan lukien oikeuskulut ja kulut, jotka aiheutuvat tässä asiakirjassa mainittujen velvoitteiden, takuiden, edustusten tai sopimusten rikkomisesta tai liittyvät siihen.

Verkkokauppa

Jotkin sivuston osat voivat antaa sinulle mahdollisuuden ostaa monia erilaisia tavaroita ja palveluja Internetissä kolmansien osapuolten. Emme ole vastuussa näiden tuotteiden ja palveluiden laadusta, tarkkuudesta, oikea-aikaisuudesta, luotettavuudesta tai mistään muusta. Jos teet ostoksen sen verkkosivuston myyjältä tai verkkosivustolta, johon sivusto on linkitetty, sekä myyjä että me voimme kerätä tiedot, jotka tämä omistaja on saanut käydessäsi verkkokaupassa tai verkkosivustolla, sekä tiedot, jotka annat osana tapahtumaa, kuten luottokortin numeron ja yhteystiedot. Myyjällä voi olla erilaisia yksityisyydensuoja-ja tiedonkeruumenetelmiä kuin meillä. Emme ole vastuussa näistä riippumattomista politiikoista. Lisäksi, kun ostat tuotteita tai palveluita verkkosivustolta tai sen kautta, sinulle saatetaan antaa lisäehtoja, jotka koskevat erityisesti tällaisten tuotteiden tai palvelujen ostamista tai käyttöä. Jos haluat lisätietoja verkkokaupan toimittajasta, tietosuojakäytännöstä ja/tai mahdollisista yleisistä lisäehdoista, käy tämän myyjän verkkosivuilla ja seuraa häntä tietolinkien kautta tai ota suoraan yhteyttä myyjään. Vapautat meidät ja tytäryhtiömme kaikista vahingoista, joita sinulle aiheutuu, ja sitoudut olemaan esittämättä mitään vaatimuksia meitä tai heitä vastaan, jotka johtuvat kolmansien osapuolten sivuston kautta tarjoamien tuotteiden tai palveluiden ostamisesta tai käytöstä.

Osallistumisesi, kirjeenvaihtosi tai liikesuhteesi kolmannen osapuolen kanssa, joka sijaitsee sivustollamme tai sen kautta tiettyjen tavaroiden ja palvelujen maksamisen ja toimittamisen yhteydessä sekä muihin tällaisiin suhteisiin liittyviin ehtoihin, ehtoihin, ilmoituksiin tai takuisiin, on yksinomaan sinun ja tämän kolmannen osapuolen välinen. Hyväksyt, että yhtiö ei ole vastuussa tällaisista liiketoimista aiheutuvista menetyksistä, vahingoista tai muista asioista.

Sitoudut olemaan taloudellisesti vastuussa kaikista ostoksista, joita sinä tai joku, joka toimii puolestasi sivuston kautta. Hyväksyt käyttää sivustoa ja ostaa palveluja tai tuotteita sivuston kautta vain laillisiin, ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Sitoudut myös olemaan tekemättä mitään ostoksia spekulatiivisiin, tekaistuihin tai vilpillisiin tarkoituksiin tai ennustamaan tietyn tuotteen tai palvelun kysyntää. Sitoudut ostamaan tavaroita tai palveluita vain itsellesi tai toiselle henkilölle, jolle laki sallii. Kun teet ostoksen kolmannelle osapuolelle, joka vaatii sinua antamaan henkilötietoja kolmannelle osapuolelle meille tai myyjälle, ilmoitat, että olet saanut tällaisen kolmannen osapuolen nimenomaisen suostumuksen antaa henkilötietoja tällaiselle kolmannelle osapuolelle.

henkilötieto. Ostoksesi on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Ostojen vaihto on kielletty ja katsotaan luvattomaksi, rikkoen tekijänoikeuksin suojatun materiaalimme käyttöä ja voi johtaa rikoksentekijöiden vastuuseen.

Jos kurssimaksu hylätään, järjestelmämme estää automaattisesti pääsyn premium-materiaaleihimme. (Ymmärrämme. Tämä johtuu yleensä luottokortin vanhentumisesta.) Haluamme auttaa sinua pääsemään takaisin, joten teemme parhaamme ottaaksemme sinuun yhteyttä tämän ongelman ratkaisemiseksi. Heti kun laskutusongelma on ratkaistu, palautamme pääsyn.

Interaktiiviset Ominaisuudet

Tämä sivusto voi sisältää erilaisia toimintoja, kuten kojelaudat, Verkkolehdet, chat-ja sähköpostipalvelut, joiden avulla voimme vastaanottaa palautetta ja olla vuorovaikutuksessa reaaliajassa Käyttäjien välillä, sekä muita toimintoja, joiden avulla käyttäjät voivat kommunikoida muiden kanssa. Vastuu siitä, mitä on julkaistu ilmoitustauluilla, verkkolehdissä, keskustelupalstoilla ja muissa julkisissa paikoissa julkaistavaksi sivustolla tai lähetetty sivuston sähköpostipalveluiden kautta, kuuluu jokaiselle käyttäjälle–olet vastuussa julkaisemastasi tai lähettämästäsi materiaalista. Emme hallitse viestejä, tietoja tai tiedostoja, joita sinä tai muut voivat tarjota sivuston kautta. Sivuston käytön ehtona on, että et:

* Rajoita tai kieltää muita käyttäjiä käyttämästä ja käyttämästä sivustoa.

* Käytä sivustoa esiintyäksesi luonnollisena tai oikeushenkilönä tai ilmoittaaksesi lainvastaisesti tai muuten vääristelemällä yhteytesi luonnolliseen tai oikeushenkilöön

* Häiritä tai häiritä palvelimia tai verkkoja, joita käytetään sivuston tai sen toimintojen tarjoamiseen, tai rikkoa kaikkia vaatimuksia, menettelyjä, käytäntöjä tai sääntöjä verkoissa, joita käytämme sivuston tarjoamiseen.

* Käytä sivustoa yllyttää tai kannustaa muita laittomiin toimiin tai vahingoittaa terveyttä tai omaisuutta kenenkään.

* Saada luvattoman pääsyn sivuston tai tilin, tietokonejärjestelmä tai verkkoon liittyvät tämän sivuston avulla, kuten hakkerointi, salasana tai muita laittomia keinoja.

* Hankkimalla tai yrittää hankkia materiaalia tai tietoa millä tahansa tavalla, jota ei ole tarkoituksella toimitettu tämän sivuston kautta

* Käytä sivustoa julkaisemaan tai lähettämään laittomia, häiritseviä, loukkaavia, halventavia, hävyttömiä, mauttomia, pornografisia, säädyttömiä tai säädyttömiä tietoja kaikenlaisista, mukaan lukien, ilman listausta, kaikki lähetykset, jotka edustavat tai kannustavat käyttäytymistä, joka muodostaa rikoksen, johtaa siviilioikeudelliseen vastuuseen tai muuten rikkoo paikallista, valtiollista, kansallista tai kansainvälistä oikeutta.

* Käytä sivustoa julkaisemaan tai lähettämään tietoja, ohjelmistoja tai muita materiaaleja, jotka loukkaavat tai loukkaavat muiden oikeuksia, mukaan lukien materiaalit, jotka häiritsevät yksityisyyttä tai julkisuusoikeuksia, tai jotka on suojattu tekijänoikeudella, tavaramerkillä tai muulla omistusoikeudella tai niihin liittyvillä johdannaisilla taideteoksilla, saamatta ensin lupaa omistajalta tai tekijänoikeuden haltijalta.

* Käytä sivustoa lähettää tai lähettää tietoja, ohjelmistoja tai muita materiaaleja, jotka sisältävät viruksia tai muita haitallisia komponentteja.

* Käytä sivustoa tietojen, ohjelmistojen tai muiden materiaalien lähettämiseen, välittämiseen tai muuhun käyttöön kaupallisiin tarkoituksiin tai mainontaa sisältäviin tarkoituksiin.

* Käytä sivustoa mainostaa tai ottaa yhteyttä joku, joka haluaa ostaa tai myydä tavaroita tai palveluja tai tehdä lahjoituksia tahansa ilman nimenomaista kirjallista suostumusta.

* Kaikkien muiden Sivuston käyttäjien julkaisemien sähköpostiosoitteiden tai muiden henkilötietojen kerääminen markkinointitarkoituksiin.

Yhtiö voi julkaista verkkosivuillaan ilmoitustauluja, keskustelupalstoja ja muita julkisia foorumeita. Käyttäjä, joka ei noudata tämän Sopimuksen ehtoja, voidaan sulkea ilmoitustaululta, keskustelupalstoilta tai muilta julkisilta keskustelufoorumeilta ja häneltä voidaan evätä pääsy siihen myöhemmin tulevaisuudessa. Yhtiö tai sen valtuuttamat edustajat voivat poistaa tai muokata mitä tahansa käyttäjäsisältöä milloin tahansa mistä tahansa syystä. Ilmoitustaulut, keskustelupalstat ja muut julkiset foorumit on suunniteltu käytettäväksi käyttäjien ja tilaajien keskustelukeskuksina. Näillä julkisilla foorumeilla julkaistuja tietoja ja sisältöä voivat tarjota yrityksen työntekijät, yrityksen ulkopuoliset osallistujat tai käyttäjät, jotka eivät ole sidoksissa yritykseen, joista osa voi käyttää anonyymejä käyttäjätunnuksia. Yhtiö nimenomaisesti kieltäytyy kaikesta vastuusta ja hyväksymisestä eikä esitä mitään väitteitä kolmansien osapuolten näillä foorumeilla antamien tai kuvaamien lausuntojen, neuvojen, tietojen tai lausuntojen pätevyydestä, emmekä ole vastuussa virheistä tai puutteista näissä julkaisuissa tai kaikkiin viesteihin upotetuista hyperlinkeistä. Missään olosuhteissa me, tytäryhtiömme, toimittajamme tai edustajamme Emme ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat siitä, että luotat näiden foorumien kautta saatuihin tietoihin. Näillä foorumeilla ilmaistut mielipiteet ovat yksinomaan osallistujien mielipiteitä eivätkä heijasta yhtiön tai sen tytäryhtiöiden tai tytäryhtiöiden mielipiteitä.

Yhtiöllä ei ole velvollisuutta seurata sisältöä tai viestejä ilmoitustauluilla, keskustelupalstoilla tai muilla julkisilla foorumeilla sivustoilla. Olet kuitenkin samaa mieltä ja samaa mieltä siitä, että meillä on ehdoton oikeus valvoa samaa harkintamme mukaan. Lisäksi pidätämme oikeuden muokata, muokata, kieltäytyä julkaisemasta tai poistamasta viestejä tai sisältöä, kokonaan tai osittain, mistä tahansa syystä, sekä paljastaa tällaisia materiaaleja ja olosuhteita, jotka liittyvät niiden siirtämiseen kolmannelle osapuolelle sovellettavien lakien, asetusten, oikeusjuttujen tai viranomaisten pyyntöjen mukaisesti ja suojella itseämme, asiakkaitamme, sponsoreitamme, käyttäjiämme ja vierailijoitamme.

Joskus sisällytämme ohjelmiimme pääsyn verkkoyhteisöön. Haluamme, että jokainen yksittäinen osallistuja nostaa ryhmän arvoa. Tavoitteenamme on tehdä yhteisöstänne arvokkain yhteisö, johon kuulutte. Siksi pidätämme oikeuden poistaa kaikki maasta milloin tahansa. Teemme tätä harvoin, mutta haluamme teidän tietävän, kuinka vakavasti suhtaudumme yhteisöihimme.

Rekisteröinti

Voidaksemme käyttää sivuston tiettyjä ominaisuuksia, saatamme pyytää sinua antamaan tiettyjä demografisia tietoja, mukaan lukien sukupuolesi, syntymävuotesi, postinumerosi ja maasi. Lisäksi, jos päätät tilata tietyn ominaisuuden sivustolla, kuten chatit, web lokit tai ilmoitustaulut, voit myös pyytää rekisteröintiä meiltä muodossa, ja tällainen rekisteröinti, saatat vaatia, että annat henkilökohtaisia tietoja, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Sitoudut antamaan oikeat, tarkat, ajantasaiset ja täydelliset tiedot itsestäsi pyynnöstä verkkosivuston rekisteröintilomakkeessa. Jos meillä on perusteltu syy epäillä, että nämä tiedot ovat vääriä, epätarkkoja tai puutteellisia, meillä on oikeus keskeyttää tai lopettaa tilisi ja kieltäytyä sivuston (tai sen osan) nykyisestä tai tulevasta käytöstä. Kaikkien meille rekisteröitymisen yhteydessä antamiesi henkilötietojen käyttö on tietosuojakäytäntömme ehtojen mukaista.

Salasana

Käyttääksesi tiettyjä sivuston toimintoja, tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotka saat sivuston rekisteröintiprosessin aikana. Olet vastuussa salasanasi ja tilisi luottamuksellisuudesta ja olet vastuussa kaikista toimista (sekä sinun että muiden), jotka tapahtuvat salasanasi tai tilisi alla. Sitoudut ilmoittamaan meille välittömästi salasanasi tai tilisi luvattomasta käytöstä tai muusta tietoturvaloukkauksesta ja varmistamaan, että kirjaudut ulos tililtäsi jokaisen istunnon lopussa. Emme voi emmekä ole vastuussa mistään menetyksestä tai vahingosta, joka liittyy siihen, että et suojannut salasanaasi tai tilitietojasi.

Vastuunrajoitus

MISSÄÄN OLOSUHTEISSA, MUKAAN LUKIEN, MUTTA EI RAJOITTUEN, HUOLIMATTOMUUDESTA, ME, TYTÄRYHTIÖMME JA EMOYHTIÖMME TAI TYTÄRYHTIÖMME EIVÄT OLE VASTUUSSA SUORISTA, EPÄSUORISTA, SATUNNAISISTA, ERITYISISTÄ TAI VÄLILLISISTÄ VAHINGOISTA, JOTKA JOHTUVAT SIVUSTON KÄYTÖSTÄ TAI KYVYTTÖMYYDESTÄ KÄYTTÄÄ SIVUSTOA, MUKAAN LUKIEN JULKAISUMME, BLOGIMME, MUIDEN KOMMENTIT, KIRJAT, SÄHKÖPOSTIT, TUOTTEET TAI PALVELUT TAI KOLMANNEN OSAPUOLEN MATERIAALIT, TUOTTEET TAI PALVELUT, JOTKA OVAT SAATAVILLA SIVUSTON KAUTTA TAI MEIDÄN MILLÄÄN TAVALLA, VAIKKA (KOSKA JOTKUT MAAT EIVÄT SALLI TIETTYJEN VAHINKOLUOKKIEN POISSULKEMISTA TAI RAJOITTAMISTA, YLLÄ OLEVA RAJOITUS EI VÄLTTÄMÄTTÄ KOSKE SINUA. TÄLLAISISSA VALTIOISSA MEIDÄN JA TYTÄRYHTIÖIDEMME JA SISARYHTIÖIDEMME TAI TYTÄRYHTIÖIDEMME VASTUU ON RAJOITETTU NIIN SUUREKSI KUIN TÄLLAISEN VALTION LAIT SALLIVAT.) TUNNUSTAT JA HYVÄKSYT TÄYSIN, ETTÄ EMME OLE VASTUUSSA KENENKÄÄN KÄYTTÄJÄN LOUKKAAVASTA, LOUKKAAVASTA TAI LAITTOMASTA KÄYTÖKSESTÄ. JOS ET OLE TYYTYVÄINEN SIVUSTOON, KAIKKIIN SIVUSTON MATERIAALEIHIN, TUOTTEISIIN TAI PALVELUIHIN TAI SIVUSTON KÄYTTÖEHTOIHIN, AINOA JA AINOA KEINO ON LOPETTAA SIVUSTON JA TUOTTEIDEN, PALVELUIDEN JA/TAI MATERIAALIEN KÄYTTÖ

YRITYS EI OLE SIJOITUSKONSULTOINTIPALVELU, SE EI OLE SIJOITUSKONSULTTI, SE EI TARJOA YKSILÖLLISTÄ TALOUSNEUVONTAA EIKÄ TOIMI RAHOITUSKONSULTTINA.

OLEMME OLEMASSA VAIN OPETUSTARKOITUKSIIN, JA TÄÄLLÄ SEKÄ TUOTTEISSAMME JA PALVELUISSAMME OLEVAT MATERIAALIT JA TIEDOT OVAT VAIN YLEISIÄ TIEDOTUSTARKOITUKSIA VARTEN. MIKÄÄN MEILLE ANNETUISTA TIEDOISTA EI OLE TARKOITETTU SIJOITUS -, VERO -, KIRJANPITO-TAI OIKEUDELLISEEN NEUVONTAAN, OSTOTARJOUKSENA TAI MYYNTITARJOUKSENA TAI MINKÄÄN YRITYKSEN, ARVOPAPEREIDEN TAI RAHASTON TUKENA, SUOSITUKSENA TAI SPONSORINA. TIETOJEMME MUKAAN SINUN EI PITÄISI LUOTTAA ARVOPAPERIKAUPPOIHIN TAI MUIHIN SIJOITUKSIIN.

EMME TARJOA TAI TARJOA VERO -, LAKI-TAI SIJOITUSNEUVONTAA, JA ON SINUN VASTUULLASI KUULLA VERO -, OIKEUS-JA RAHOITUSALAN AMMATTILAISIA ENNEN KUIN TOIMIT MEILTÄ SAATUJEN TIETOJEN PERUSTEELLA.

TÄMÄ SIVUSTO ON JATKUVASTI KEHITTEILLÄ, JA YHTIÖ EI ANNA TAKUITA, IMPLISIITTISIÄ TAI ILMAISTUJA, KOSKIEN SEN TARKKUUTTA, TÄYDELLISYYTTÄ TAI SOVELTUVUUTTA MIHINKÄÄN TARKOITUKSEEN.

Ymmärrät ja hyväksyt, että yhtiö tai sen tytäryhtiöt eivät ole antaneet mitään lausuntoja eivätkä luota niihin tulevista tuloista, kuluista, myyntimäärästä tai mahdollisesta kannattavuudesta, joka voidaan saada osallistumalla tähän ohjelmaan.

Päättyminen

Voimme peruuttaa tai peruuttaa oikeutesi käyttää Sivustoa tai mitä tahansa sivuston osaa milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Jos peruutus tai irtisanominen tapahtuu, et voi enää käyttää sitä sivuston osaa, johon tällainen peruutus tai irtisanominen vaikuttaa. Sinulle asetetut rajoitukset koskien sivustolta ladattua materiaalia, sekä näissä Käyttöehdoissa määritellyt vastuuvapauslausekkeet ja vastuurajoitukset pysyvät voimassa

Hyvityskäytäntö

Tuotteen tai palvelun tai tapahtumalipun ostamisesta voi saada hyvityksen. Mille tahansa tietylle tuotteelle, palvelulle, tapahtumalle tai kurssille määritellään oma hyvityskäytäntönsä.

Toinen

Vuoden 1998 Digital Copyright Act (”DMCA”) tarjoaa keinon suojella tekijänoikeuksien haltijoita, jotka uskovat Internetissä esiintyvän materiaalin loukkaavan heidän oikeuksiaan Yhdysvaltain tekijänoikeuslain nojalla. Jos uskot hyvässä uskossa, että yhtiön julkaisema materiaali rikkoo tekijänoikeuksiasi, sinä tai agenttisi voitte lähettää yhtiölle ilmoituksen, jossa pyydetään poistamaan materiaali tai estämään pääsy siihen. Mitään ilmoitusta tekijänoikeuden haltijalta tai hänen puolestaan toimivalta henkilöltä, joka ei täytä tämän lain vaatimuksia, ei pidetä riittävänä ilmoituksena eikä usko, että yhtiö todella tietää tosiseikat tai olosuhteet, jotka ovat ilmeisiä materiaaleja tai toimia, jotka loukkaavat tekijänoikeutta. Jos uskot hyvässä uskossa, että sinua vastaan on jätetty tekijänoikeusrikkomusilmoitus väärin, DMCA sallii sinun lähettää vastailmoituksen yhtiölle. Kaikkien ilmoitusten ja vastailmoitusten on oltava DMCA: n tällä hetkellä voimassa olevien lakisääteisten vaatimusten mukaisia. https://www.copyright.gov / lisätietoja. Voit ottaa yhteyttä yhtiön tekijänoikeusasiamieheen ja ilmoittaa tekijänoikeusrikkomusväitteistä tai vastailmoituksista seuraavasti: info@buzzages.com .

Jos haluat lisätietoja, lue tietosuojakäytäntömme tai ota meihin yhteyttä:

palvelu tänään on PTI rajoitettu info@buzzages.com

Verkkosivujen Tiedot

Lucida Plumbing-sivusto (https://buzzages.com ) kehitettiin ja koodattiin Australiassa Sitecenter. Jos sinulla on verkkosivustoon liittyviä virheitä, ongelmia tai epäjohdonmukaisuuksia, ota yhteyttä issues@sitecentre.com.au tai soita numeroon 1300 755 306.

Valokuva ja graafinen luotto

Käytimme tällä sivustolla kuvia ja grafiikkaa, joita Sitecenter ei ole kuvannut tai kehittänyt. Osoitamme kunnioitusta näille valokuvaajille ja graafikoille ja arvostamme heidän tekemäänsä työtä alla:

* Kuvia Freepickistä

* Kuvat Pikseleinä

* Kuvat Kumoa

* Kuvakkeet Flatikon

Jokaisella yksittäisellä sivustolla on erilliset oikeudet lisenssi-ja luottokuviin, niiden lisenssisopimukset löytyvät niiden verkkosivuilta.