Kuinka korjata vuotava säiliön katto

By | 9 lokakuun, 2021

Edellisessä artikkelissa tarkastelimme elastomeerisiä kattopäällysteitä ennaltaehkäisevää huoltoa varten, kuten Kool Seal ja pienien reikien sulkemista alusten kattojen päällysteissä. Lisäksi vaaleat katonpäällysteet vähentävät lämpösaarevaikutusta ja lämmön kertymistä säiliön sisälle, mikä johtuu usein pimeästä tai ruosteisesta säiliön katosta. Päätarkoitus on pitää elementit poissa, säiliöiden kannet ovat heikko lenkki koko rakenteessa. Konttisäiliön seinät on valmistettu 14-gaugen kestävästä teräksestä ja pylväät on valmistettu 7-kokoisesta teräsputkesta, mutta säiliön katto on valmistettu 16- ja 18-kokoisista teräslevyistä. Näiden kattojen kantavuus on hyvin rajallinen; Kaikki säiliöissä oleva kuorma tulee jakaa maahan (tai aluksen kannelle) nelikulmaisista pylväistä, ei katolle.

Usein alukset voivat saada katon, jota käsitellään lastaamisen tai purkamisen aikana lastauksen tai purkamisen aikana. Jos säiliön kansi on este, se on korjattava, kun vesi voi puhaltaa ennen kuin se ruostuu. Jos huomaat, että säiliöön tulee vettä, paras ratkaisu on poistaa katon vaurioitunut osa ja hitsata se teräksisen kattopaneelin uuteen osaan; joissakin tilanteissa se on kuitenkin helpompaa kuin tehdä se. Jos oikeat työkalut ja laitteet eivät ole käytettävissä, tarvitset vaihdon, mutta pysyvän korjauksen.

Olemme menestyneet erittäin hyvin modulaarisessa rakennusteollisuudessa käyttämällä EternaBond -nimistä tuotetta sulkeaksemme rakennusosien väliset katosaumat lopullisesti. EternaBond toimii metalli- ja EPDM -pinnoilla, ja sitä käytetään toistuvasti vuokratun modulaarisen rakennuksen kattosaumojen liittämiseen. Modulaarisia rakenteita on toimitettu, asennettu ja käytetty syövyttävissä ympäristöissä, kuten kemiantehtaissa, useita vuosia. Kun vuokra leikataan katon yläpuolelle, rakennusmoduulit erotetaan ja lähetetään uuteen paikkaan, jossa EternaBond -nauhakerros on hieman leveämpi kuin se on asennettu vanhan teipin yläpuolelle, koska edellinen kerros on vaikea ja aikaa vievä. -kuluttaa päästä eroon. Kun katot heikkenivät joidenkin vanhentuneiden ja vaurioituneiden saumamateriaalikerrosten kanssa, uusi EternaBond -nauhakerros epäonnistui harvoin.

EternaBond on kumiteippi, jonka toisella puolella on liimaa. Puhdista asennuspinta harjaamalla pohjamaali pinnalle, liimaamalla pinta ja painamalla EternalBoond -teippiä. Saat heti pitkäkestoisen suojan. Lisäsuojaksi voit levittää EtrnaBond -liitua laastarin reunoille. EternaBond on saatavana 50 ’rullina, 2 ” – 48″ leveänä. Tällä tavalla löydät EternaBond -tuotteen melkein minkä tahansa säiliön kattotarpeisiin, sekä hätä- että pysyvään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *