Kuinka tehdä savikatot puusta

By | 8 lokakuun, 2021

Liian usein meillä on taipumus tutkia tällä hetkellä valmistettuja tuotteita ja oletamme, että ne on valmistettu käyttämällä monimutkaisia ​​koneita tai prosesseja, joita emme voi käyttää. Totuus on, että näin ei usein ole ja savikatot ovat loistavia esimerkkejä.

Ei huoltoasemaa

Uskotko, että voit tehdä omia keraamisia tuotteita samalla tavalla kuin olet tehnyt vuosisatoja etkä todellakaan tarvitse kaasu -uunia. He valmistavat edelleen tiiliä ja laattoja Meksikon puuuunissa.

Sinun on löydettävä halpa savilähde

Ensimmäinen asia, jonka tarvitset, on suuri määrä laadukasta savea, ja jos olet valmis katsomaan ympärillesi, missä asut, löydät todennäköisesti jonnekin luonnollisen lähteen. Yksinkertaisesti kaivaa sisään, lataa se roskapusseihin ja vie se takaisin kuorma -auton taakse.

Sen on toimittava hyvin, ennen kuin se voidaan suorittaa loppuun

Savi on käsiteltävä hyvin ennen sen muodostumista, ja se tehdään perinteisesti jaloilla joissakin suurissa säiliöissä tai säiliöalueissa. Se levitetään pöydälle laattojen valmistukseen käyttämällä kummallakin puolella ¾ tuuman tikkuja paksuuden säätämiseen.

Levyn levittämisen jälkeen seuraava vaihe on käyttää vanerimallia leikkaamaan ja leikkaamaan suunniteltavien savikattojen yleinen muoto. Jos ne ovat tasaisia, pinota ne tasaiseksi kuivumaan. Jos ne tarvitsevat taipua, aseta ne kaarevalle iholle kuivumaan.

Käytä mallia savikattojen leikkaamiseen

Useiden päivien kuivumisen jälkeen seuraava askel on järjestää kipupalot siten, että ne ovat turvassa rikkoutumiselta. Tämän jälkeen kuiva puu on järjestetty laattojen ympärille varoen vahingoittamasta palamattomia keraamisia kappaleita.

Rakenna tiiliuuni tuotteen ympärille

Sitten tapa, jolla he tekevät sen Meksikossa, on rakentaa tiiliuuni sen ympärille ja laattoihin. Joten mistä he saavat tiilen? Vastaus on yksinkertainen. Ne koostuvat muoteista, joissa on sama savi, joka tekee laatat. Sitten he sytyttävät puun ja sytyttävät savikatot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *