Meistä

TERVETULOA LUCID PLUMBINGIIN.

Kokenut tiimimme Mindful Plumb tarjoaa poikkeuksellisen 24 tunnin hätätuen kaikkiin putkitarpeisiisi Adelaidessa, Sydneyssä, Melbournessa ja ympäröivillä alueilla.

Miksi Valitsit Meidät?

Conscious Plumbing perustettiin vuonna 2014., auttaa paikallisia asukkaita ratkaisemaan LVI-ongelmia ja luoda vahvat suhteet jokaiseen asiakkaaseen. Olipa kyseessä iso kaupallinen työ tai pieni asunto-ongelma, putkimiehemme työskentelevät yötä päivää saadakseen nopeimman vastauksen joka kerta, kun soitat. Eliitti joukkue kokeneita kauppiaita, mikään ongelma ei ole liian suuri käsitellä.

Palvelumme vaihtelevat tukkeutuneista viemäreistä, putkien vaihdosta, kaasulaitteista kylpyhuoneiden korjauksiin, joten meillä on taitoja vastata kaikkiin tarpeisiisi. Laatutyömme mukana tulee myös elinikäinen takuu, joka varmistaa, että työmme tehdään korkeimpien standardien mukaisesti.

SELKEÄT ARVOMME

Yrityksellämme on neljä ydinarvoa, joita jokainen työntekijämme pyrkii ylläpitämään tietoisessa Plumbissa. Näin voimme jatkaa parhaan maineen rakentamista asiakkailtamme tarjoamalla paikallisillemme parhaat palvelut.

VELVOITTEET ASIAKKAITA KOHTAAN

Pysy aina lähellä asiakkaitamme 24h-palvelulla koko päivän.

TUNNOLLISTA TYÖTÄ

Se työ, mitä teemme, on meille mieluisaa omassa kodissamme.

LAATU

Käytämme vain parhaita tuotteita, työkaluja ja laitteita.

VASTUU

Olemme vastuussa kaikesta käsityöstä takuulla.

Putkimiehemme

SELVÄT PUTKITYÖTIIMIT

Kun työskentelemme omalla alueellasi, olemme luoneet putkimiehistä tiimin, jolla on samat arvot ja ammattitaito. Puhdas, ammattitaitoinen ja luotettava, voit luottaa henkilökuntaamme, joka auttaa sinua kaikissa LVI-asioissa.