Mitä tapahtuu, kun vaihdat kattoa? – Feng Shui -lähestymistapa

By | 9 lokakuun, 2021

Kotit ovat ihmisiä, jotka selviävät ja elävät. Ja aika ajoin talo tarvitsee uuden katon. Ammattimaiset katontekijät ehdottavat uutta kattoa 20-30 vuoden välein. Klassisessa Feng Shuissa me tiedämme, että talon sisällä oleva energia kerätään taloon, kun se rakennetaan, ja juuri silloin, kun katto on asennettu sammuttamaan auringon suora energia taloon. Rakentamisen aikana katto voi mennä ennen kattoa tai kattoa monikerroksisen asunnon tapauksessa.

Joten yleinen kysymys Feng Shui -asiakkaiden ja opiskelijoiden keskuudessa on, muuttaako katon poistaminen talon luontaista ja puoliksi kestävää energiaa. Vastaus tähän kysymykseen on joissakin tapauksissa monitahoinen. Mutta suurimmaksi osaksi, jos katto poistetaan, kun katto jätetään koskemattomaksi, kodin alkuperäinen energia ei muutu tai ”paeta”. Nämä asiat otetaan huomioon, kun henkilö lisää toisen tarinan ja miten hän tekee sen.

Kutsumme tätä energiaa lentäväksi tähdeksi tai talon lentäväksi tähdeksi, joka on yhdistelmä energioita, jotka tulevat ”taivaalta” yllä ja ”maalta” alla. Se on ajan ja tilan osien liitto, joka vaikuttaa jatkuvasti ja jatkuvasti talossa tai rakennuksessa asuviin ihmisiin.

Katto toimii toisena katona, joten ellet poista tärkeää osaa katosta ja katosta samanaikaisesti, et näe paljon muutoksia talon sisäisissä energioissa. Sama koskee tavallista pientä kattoikkunaa, vaikka katto ja katto ovat auki. Jos aukko on pieni eikä kuulokkeiden koko, ongelma ei olisi.

Lisäksi kun ihmiset lisäävät aurinkopaneeleja kattoihin, ihmiset ihmettelevät, vaikuttaako se Feng Shuiin tavalla tai toisella, enkä usko, että on. Itse asiassa aurinkopaneelien lisäämistä kattoon pidettäisiin ”rakentamisen sha” -tilanteena katon poistamisen sijaan, mikä pahenee.

Jotkut tunnetut harjoittajat sanovat edelleen, että voit muuttaa talon tähtikaaviokaaviota poistamalla pari kattotiiliä. Olen eri mieltä. Eräs hyvin kuuluisa kirjailija sanoi myös, että jos katosi ovat väriltään sinisiä, joudut vakavaan kurjuuteen. Suoraan sanottuna se ei mielestäni pidä paikkaansa. Mutta jokaisen pitäisi tietää, että Feng Shui -neuvonnan saamisen todellinen tavoite on antaa ihmiselle, jolla on paremmat mahdollisuudet hallita omaa kohtaloaan, eikä pelotella ihmisiä housuistaan. Harvoin todellinen tai havaittu Feng Shui -virhe johtaa vakavaan loukkaantumiseen tai tuhoon ihmisen elämässä. Yleensä on tehtävä paljon asioita ja vähän aikaa esiintyä missä tahansa tapahtumassa, joka voi olla merkittävä lisäys.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *