Muuta alumiininen patiosuojus matkapuhelimen eristetyksi katoksi

By | 13 lokakuun, 2021

Asuntoautojen korjaaminen voi olla pelottava tehtävä. Matkailuautojen suosituimmat lisävarusteet ovat alumiiniset terassikannet. Alumiiniset terassikatot tarjoavat hyvän mahdollisuuden laajentaa ulkotiloja. Yleensä näissä rakenteissa on ”U Pan” tai ”V Pan” -malli. Monet ihmiset ovat yrittäneet sulkea ja lämmittää kentän alla. Useimmat ihmiset epäonnistuvat siinä. Kerron teille, miten tämä onnistuu.

Tämän tehtävän vaikein tehtävä on eristää tehokkaasti alumiininen patio. Useimmat ihmiset ovat hämmästyneitä pannujen sopivuudesta ja hämmästyneet. Tehokkain tapa on täyttää pienet aukot kannessa 2 ”vaahtomuovilevyllä. Mittaa ja leikkaa vaahtomuovilevyn nauhat sopimaan pannun reunoihin. Haluat vaahtolevyn pinnan olevan kuiva. vaahdotuslevy koko terassikansi. Voit käyttää 3/4 ”tai 1” vaahtoa. Kiinnitä yläkerros vaahtomuovilla aluslevyillä. Jos et voi viimeistellä katon sisäpintaa etkä halua katso ruuvit sisään, voit liimata vaahdon.

Seuraava askel on asentaa EPDM -kumi katon pinnalle. Musta kumi on hyödyllisin ja halvin. Suosittelen käyttämään valkoista EPDM -kumia mustan sijasta. Sinun pitäisi soittaa siihen, mutta ongelma on sen arvoista. Katon valkoinen pinta heijastaa auringon säteet kesällä ja auttaa pitämään sen viileänä. Eristys pitää sinut lämpimänä talvikuukausina. Normaalisti et tartu kalvoon. Ruuvit pitävät päätytangot ovat paras tapa laittaa katto päälle. Asenna päätytanko kanavan / kannen pystysuoralle pinnalle terassikannen viereen. Käytä kuusiokoloruuvia, joka on noin 1 ”pitkä”.

Varmista, että katto on kunnolla peitetty tai lasitettu olemassa olevaa rakennetta vastaavassa paikassa. Jos katto on kuminen ja sinulla on tarpeeksi materiaalia, pura päätytanko ja aseta kumi toisen kalvon alle. Aseta sitten päätypalkki uudelleen.

Sinulla on nyt eristetty katto, jonka voit peittää elämäntyylisi mukaan. Käytä tavanomaisia ​​seinärakenteita seinien kokoamiseen ja rakentamiseen kentällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *