Pidä linnut katolta lintujen nauloilla

By | 8 lokakuun, 2021

Joka vuosi asunnon omistajat käyttävät satoja dollareita siivoamaan ja korjaamaan tuholaislintujen aiheuttamia vahinkoja. Kyyhkyset rakastavat syödä katon reunoilla etsien illallista tai nauttien auringosta. Ne voivat aiheuttaa paljon vahinkoa katolle sekä vaarantaa sinun ja ulkoeläimen terveyden. Kyyhkyset voivat kantaa mitä tahansa 60 tartuntataudista, mukaan lukien Länsi -Niilin virus ja hypoplasmoosi. Kyyhkysten jättämät roskat voivat sisältää kirppuja, punkkeja ja punkkeja. On erittäin tärkeää, että asunnonomistajat poistavat kyyhkyset heti, kun he näkevät ne.

Yksi parhaista tavoista pitää kyyhkyset pois katolta on asentaa lintujen naulat yläosiin ja reunoihin. Useimmat kyyhkyset laskeutuvat katon yläosaan tai reunaan katsomaan ympärilleen ja varmistamaan olevansa turvassa, sitten he vaeltelevat katon ympäri etsien hyvää paikkaa lepäämiseen tai pesimiseen. Lintujen kynnet estävät kyyhkysiä laskeutumasta kynsien peittämille alueille. Jos he eivät voi laskeutua katollesi, he todennäköisesti muuttavat vieraanvaraisempaan paikkaan.

Lintujen kynnet ovat monenlaisia. Kaikki nauhat ovat muovisia piikkejä sekä muovisia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja piikkejä. Useimmat lintujen naulat ovat kahden jalan osissa ja ne on helppo asentaa liimalla tai ruuveilla. Kun asetat linnun nauloja katollesi, haluat todennäköisesti käyttää liimaa, koska naulat tai ruuvit tekevät reikiä kattomateriaaliin.

Muoviset linnun kynnet yleensä kattoon sopivia värejä. Jos sinulla on kalteva katto, voit saada terrakotta -väriset kynnet. Muoviset linnun kynnet maksavat vähemmän kuin ruostumattomasta teräksestä valmistetut mallit. Ne on valmistettu polykarbonaattimuovista, joka muistuttaa auton ajovaloja, joten ne ovat erittäin jäykkiä ja kestävät pitkään katolla.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla lintujen nauloilla on muovinen pohja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen naulojen kanssa. Niitä on yhtä helppo käyttää kuin muovikynsiä; ne ovat vähemmän näkyvissä asennettuna. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja nauloja on kaksi jalkaa, ja liima tai ruuvit on helppo asentaa. Jälleen on parasta käyttää liimaa kattorakenteissa, koska et halua tehdä reikiä kattoon. Kun naula on asennettu, se tekee lähes mahdottomaksi suurempien lintujen, kuten kyyhkysten ja lokkien, laskeutumisen kattojen ja reunojen päälle.

Lintujen kynsien asentaminen on loistava viikonlopun DIY -projekti. Riippuen kyyhkyongelman vakavuudesta, useimmat huippuasennustyöt voivat kestää alle kaksi tai kolme tuntia. On tärkeää tehdä perusteellinen puhdistus ennen lintujen valvontajärjestelmän asentamista. Kyyhkyt ja muut linnut houkuttelevat omaa tuoksuaan, joten he yrittävät laskeutua ja pesiytyä samoihin paikkoihin vuosi toisensa jälkeen. Alueen desinfiointi ja hajunpoisto on parasta ennen lintujen kynsien asentamista. Ole varovainen ennen lintujen ulosteiden puhdistamista; Älä koskaan poista kuivia ulosteita, voit hengittää pölyä ja tämä voi aiheuttaa sairauksia. Nosta aina ulosteet ja murskaa ne roskapusseihin heittääksesi ne pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *