Säännöllinen katonpuhdistus – miksi se on tarpeen?

By | 9 lokakuun, 2021

Säännöllisestä katonpuhdistuksesta puhuminen ei tarkoita, että se tulisi tehdä joka kuukausi, vaan että se tulisi tehdä vähintään kerran vuodessa. Useimmat asunnonomistajat eivät tunne oloaan mukavaksi tehdessään tätä, he palkkaavat ammattimaisen katonpuhdistusaineen. Katto kerää luonnollisesti likaa, roskia, leviä, sammalta ja likaa, jotka on puhdistettava. Tämä lisää asuntosi arvoa, jos päätät tehdä niin. Se myös pidentää katon käyttöikää.

Jätteiden poisto

Roskissa voi olla pieniä puun oksia, lehtiä jne., Ja se on yksi helpoimmista osista katon puhdistamiseen. Jos asunnonomistaja päättää, että he haluavat saada katolta pienempiä oksia, heidän on varmistettava, että heillä on tukevat tikkaat. Jos haluat kiivetä katolle saadaksesi isompia kappaleita tai pestä lehtiä, varmista, että sinulla on liukumattomat kengät. Sinulla pitäisi olla joku maassa, joka estää sinua putoamasta ja auttaa pitämään tikkaat lujina. Varo menettämästä tasapainoasi ja putoamasta oksia heitettäessä. Jos sinulla on pitkä jatkojohto, voit heittää lehdet katolta lehtipuhaltimen avulla ja loput puhdistaa luudalla. Katon puhdistamisen jälkeen sinun on otettava aikaa tulleiden lehtien urien puhdistamiseen.

Levien ja sammalta poistaminen

Asunnonomistaja voi tehdä jotain, mutta useimmat ulkoistavat työnsä ammattitaitoiselle katonpuhdistuspalvelulle, koska he tuntevat ja puhdistavat materiaalit ja työkalut, jotta he voivat tehdä työnsä kunnolla. Molemmat ovat katon luonnollisia vihollisia ja voivat aiheuttaa vuotoja katolle. Ne on poistettava välittömästi, mikä tarkoittaa kerran tai kahdesti kuukaudessa eikä kerran kuukaudessa. Se riippuu siitä, kuinka huono se on. Ammattimaiset katonpuhdistuspalvelut käyttävät tyypillisesti happoliuosta, jonka pH -arvo on alle neljä. Liuos on 50/50 suhde kuumaa vettä ja etikkaa. Voit myös lisätä sitruunamehua seokseen. Jos katollesi osuu enemmän sammalta, he levittävät sen katollesi eivätkä puhdista sitä, joten sillä on aikaa tappaa sammal. Jos levät kasvavat, ne käyttävät samaa hapanta liuosta, mutta puhdistavat levät pehmeällä harjalla alueen puhdistamiseksi, kunnes se poistetaan. Varmista, että ammattimaiset katonpuhdistuspalvelut eivät käytä painepesuria, koska se voi vahingoittaa kattoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *