Top 10 kattovuodon syytä

By | 9 lokakuun, 2021

Kun katto roiskuu, se ei ole hyvä tunne. Ylpeänä omistajana huolehdit kodin rakenteellisesta koskemattomuudesta ja olet haluton tekemään suuria korjauksia. Onneksi katettu katto ei aina ole katastrofi. Joskus ne ovat helppo ratkaisu. Palkkaamalla ammattimaiset kattopalvelut voit korjata kaikki katto -ongelmasi oikein.

Mutta välttääksemme tulevia pakenemisia, on tärkeää ensin ymmärtää, mikä niitä aiheuttaa. Tämä tieto voi auttaa sinua parantamaan taitojasi käytännön omistajana tarjoamalla tietoja asianmukaisesta ennaltaehkäisevästä huollosta. Kattovuodoille on monia syitä, mutta 10 näyttää olevan yleisin. Jatka lukemista oppiaksesi kaiken!

Kammion tiivistyminen – Usein kattovuodot näyttävät olevan katto -ongelma, itse asiassa, kun kyse on ullakko -ongelmasta. Puutteellinen ilmanvaihto ullakolla voi aiheuttaa liiallista ilmankosteutta pohjakerroksen ullakolla. Tämä aiheuttaa kosteuden kertymistä kattoihin ja seiniin.

Rikki vyöruusu – Toinen yleinen kattovuodon syy on katkennut tai halkeileva vyöruusu. Tämä tarkoittaa, että rikkoutunut tai puuttuva penis on ehdottomasti korjattava välittömästi!

Tiukat urat – Kun vesikourut on peitetty, ne eivät voi täyttää ensimmäistä velvollisuuttaan pitää sadevesi poissa katolta. Tiukat urat aiheuttavat veden kertymistä katon alle, mikä aiheuttaa katon vuotamisen.

Halkeilevat tulisijat – Kattovuodot johtuvat yleensä säröillä olevista tai rikkoutuneista savupiippuista. Kun savupiipun ympärillä olevat tiilet ja laasti ovat huonossa kunnossa, vesi voi päästä ulkopuolelta.

Vilkkuva säröillä – Vaikka talon takka ja kattoikkunat voivat olla hyvässä kunnossa, vilkkuminen niiden ympärillä voi aiheuttaa katon vuotamisen, jos se halkeilee tai rikkoutuu. Itse asiassa se on yksi yleisimmistä syistä vuotaville katoille.

Kevyet kattoikkunat – Kun kattoikkunat eivät ole kunnolla suljettuja tai asennettuja, ne voivat aiheuttaa veden pääsyn katolle. Riippumatta käytetystä tiivisteaineesta, säröillä olevasta lasista tai väärästä asennuksesta, kevyet kattoikkunat ovat olennainen korjaus, joka on tehtävä välittömästi.

Murtuma Murtuma Murtunut – Kattojärjestelmän halkeama tai rikkoutuminen voi aiheuttaa kattovuotoja, ja ilmanvaihdon aloittaminen ei ole erilainen. Jos katossasi on kaasunpoistoaukko tai pinoamislinja, alustan ympärillä on heitto, joka estää veden pääsyn sisään. Jos tämä epäonnistuu, voi tapahtua vuotoja.

Jääpatot – Jääpatoja voi muodostua katoille talven aikana, kun lumi ja jää ovat täydessä vauhdissa. Kun lumi sulaa, kun se laskee katolta, kun se kerääntyy reunalle ja jäähtyy, sitä kutsutaan jääpatoksi.

Riittävä tiivistys kattolaaksoissa – V-muotoinen laakso, joka muodostuu, kun katon kaksi puolta kohtaavat, on yhteinen paikka vesialtaalle. Siksi asianmukainen tiivistys on välttämätöntä veden pääsyn estämiseksi. Jos tämä tiiviste on riittämätön tai syöpynyt, saattaa ilmetä vuoto.

Luonnollinen kuluminen – Luonnollinen kuluminen on ulkoinen vihollinen. Ylityön aikana katot aiheuttavat erilaisia ​​kulumisia, kuten suojarakeiden menetystä hoidossasi. Tämä ja paljon muuta voi aiheuttaa kattovuotoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *