Vapauta lintujen katto

By | 10 lokakuun, 2021

Barry Schaderilla oli ongelma. Lintujen ulosteet jatkoivat rakentamistaan. Ja tyhjentää pankkitilin. Pest Control Technology Magazine -lehden artikkelissa Schader, yleisen rakennusyhtiön Tischler Brothersin omistaja, sanoo, että lintujen ulosteet vaikuttavat moniin hänen liiketoimintaansa. ”Lintujen ulosteet voivat vahingoittaa vakavasti kattomateriaaleja”, Schader sanoo.

Ulosteiden happamuus ei ollut hänen ainoa ongelmansa. Soraa syövät kyyhkyset ulostavat katolle ja niiden ulostemateriaali sulkevat viemärit, mikä aiheuttaa vielä suuremman ongelman: itävyyden. Jätteen korkea typpipitoisuus tarjosi erinomaisen ympäristön siementen nopealle kasvulle viemärijärjestelmässä. Ilman auringonvaloa kasvit kuolevat ja peittävät viemärit. Kun lanta on kuivunut, on kilpailu saada se pois pinnalta estääkseen suurimman osan kannen orgaanisista materiaaleista. Lintujen ulosteet voidaan muotoilla asfaltille ja puristetulle puukuidulle, jota löytyy kattomateriaaleista.

Linnuilla on yli kuusikymmentä sairautta, joista osa voi olla hengenvaarallisia. Niillä, jotka viettävät paljon aikaa työmailla, on suuri riski saada jokin näistä sairauksista, koska tällaiset ympäristöt ovat erittäin houkuttelevia lintuille. Sekoita ulosteet vesilätäköihin ja tauti leviää ilmaan, suodatetaan ilmanvaihtojärjestelmien läpi, henkilökunta ja suojelijat hengittävät sisään ja aiheuttaa yritykselle melkoisen sotkun.

Toinen iso sotku? Vastuullisuustekijä. Jotkut lajit voivat tuottaa 1,5 kiloa ulosteita päivässä. Liukuminen ja putoaminen ovat yleisiä nykyään. Odottamattomat jalankulkijat voivat haista. New Yorkin liikenneviranomainen määrättiin maksamaan miljoonia miehelle sen jälkeen, kun hän oli luiskahtanut kyyhkysen ulosteeseen metroportaissa. Voiko yrityksesi maksaa 6 miljoonan dollarin oikeudenkäynnin?

Onneksi on olemassa keinoja estää nämä mahdolliset katastrofit. Monet ihmiset, kuten Schader, käyttävät haitallisia menetelmiä eivätkä ole yhtä tehokkaita. Hän testasi käärmeitä ja pöllöjä, jotka toimivat vain niiden ollessa jatkuvasti liikkeessä, ja tervaa, joka tappoi lintuja. Hän sanoi, että kustannukset ja työ eivät olleet kustannusten arvoisia, koska linnut palasivat.

Tappavat menetelmät voivat ratkaista ongelman lyhyellä aikavälillä, mutta muista, että lintujen tappaminen poistaa vain olemassa olevat jalankulkijat. Niiden tappaminen ei poista sitä, että omaisuutesi sopii lintuille. Ei ole ympäristön kannalta houkutteleva on avain eroon lintuista lopullisesti.

Kuvion rikkominen

Hyvä alku on ultraäänilaitteet. Ne tuottavat korkeataajuisia ääniaaltoja, jotka ylittävät ihmisen kuulon normaalin kynnyksen. Ääni ärsyttää lintuja ja kannustaa heitä asumaan alueilla, joilla ne ovat alttiita. Ted Wilson, Gainesville Utilitiesin kiinteistöpäällikkö, käytti samanlaista laitetta työssään ja oli tyytyväinen tuloksiin.

Power Engineering -lehden artikkelissa Wilson selitti ongelman kyyhkysistä, jotka oli sijoitettu teräspalkkeihin hänen sivustollaan. Kyyhkysten aiheuttama haju ja sotku häiritsivät kehitystä ja häiritsivät työntekijöitä. Hänen edessään olevat tekivät vääriä laitteita lintujen hallitsemiseksi ja olivat epäonnisia päästäkseen eroon linnuista. Ultraäänilaitteen sijoittamisen jälkeen kyyhkyset menivät kuitenkin melkein heti pois.

Kynsien asettaminen lintuihin houkutteleviin paikkoihin, kuten vaijereihin ja palkkeihin, estää niiden estämisen. Kynnet tarjoavat epätasaisen pinnan, joten niiden säilyttäminen linnuille on epämukavaa. On myös huoneita, jotka on turvallista levittää kaikille pinnoille. Huone tekee pinnasta tahmean ja pakottaa linnut muualle.

Pelon taktiikka

Visuaalinen pelko on toinen tapa päästä eroon linnuista. Valitettavasti monet ihmiset käyttävät tuotteita väärin tai käyttävät oikeita tuotteita väärin, koska he kokevat, että ne eivät ole tehokkaita. Ilmapallot, joilla pelotellaan lintuja holografisilla silmillä, voivat liikkua tuulen mukana ja luoda jännitystä seuraaville lintuille. Ajan myötä tehokkuutta voidaan lisätä siirtämällä näitä ilmapalloja kiinteistön ympäri.

Meluiset äänet sekoittuvat ympäristöön, mikä ei ole ärsyttävää vartijoille ja voi pelotella lintuja. Sonic -laitteet käyttävät todellisia tallenteita lintujen hätäpuheluista ja saalistajista kannustaakseen lintuja löytämään ”turvallisemman ympäristön”. Propaanin, kuten ”tykkilaukausten”, ja ohjelmoitavien laitteiden käyttö äänen tuottamiseen ovat suuria estäjiä ja ovat kustannustehokkaita.

Karkotteet

Tiettyjen kemikaalien maut häiritsevät lintua. On kaupallisesti saatavia suihkeita, jotka käyttävät FDA: n ja EPA: n hyväksymiä ainesosia torjumaan enemmän kuin vain tuotteita, joita on käytetty pelottamaan lintuja ja maistamaan makeisia vuosikymmenien ajan. Kemikaalin ruiskuttaminen maahan antaa samanlaisen tunteen, kun ihmiset kokevat valkaisuaineen hajua. Se on täysin vaaraton ja poistaa linnut.

Suora lintujen hallinta voi säästää yrityksellesi tuhansia dollareita siivous-, työ- ja oikeudenkäyntikuluja. Jos käytät jotakin näistä menetelmistä, ne lähettävät ehdottomasti viestin linnuille, mutta sen käyttäminen muiden tehokkaiden tuotteiden kanssa saa linnut verkkosivustollesi vapaaksi koko elämän. Useiden aistien käsittely on paras tapa estää lintujen kutsumasta sinua kotiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *