Vesiongelma klo 3.00: Soita 24 tunnin putkimiehelle

By | 8 lokakuun, 2021

Kun heräät aamunkoitteessa, ”Ei vettä!” Tämä aika on usein ensimmäinen kerta, kun putkimies otetaan huomioon. Näyttää siltä, ​​että monet ongelmat näyttävät olevan päässä koko ajan: kun nukut! 24 tunnin putkimies ei tietenkään tule heti mieleen. Usein kysymys ”mitä?” Voit saada lisätietoja, kuten kellarin tulvan, tai ehkä se ei ole kuumaa vettä.

Mitä tahansa, luultavasti hyppäät jaloillesi ja siirryt hieman pidemmälle. Ja sitten sinun on arvioitava tilanne ja nyt luulet tarvitsevasi 24 tunnin putkimiehen.

Mikä on ongelma? Onko se vesihuolto -ongelma, vuoto tai ehkä lämminvesivaraaja syöttää 30 tai 40 gallonaa kylmää vettä? Mitä voit tehdä aamulla? Valinnat ovat rajalliset, koska voit korjata sen tunnissa tai kahdessa (jos tiedät miten) tai voit soittaa putkimiehelle, mutta kaikki putkimiehet eivät ole käytettävissä. Monet nukkuvat kotona huolestumatta. Sinun on ehkä harkittava 24 tunnin putkimiestä.

Vaikka tutut yhteiset asiat voivat odottaa päivänvaloa, kuinka monta kertaa voimme olla niin onnekkaita? On erittäin mahdollista, että sinun on soitettava putkimiehelle 2 tuntia. Haluat harkita muutamia asioita, ja jos et ole oikeasti tässä asennossa juuri nyt, sinun kannattaa harkita putkistosi tarkastamista varmistaaksesi, että se kuulostaa eikä esittele itseään tällä tavalla kello 3 aamulla.

2 tunnin putkimies soittaa myöhässä kahden tunnin sisällä päivästä, miksi? Koska kilpailu on vähäisempää, ja he voivat tietysti veloittaa paljon enemmän 24 tunnin mukavuudesta. On täysin mahdollista, että he veloittavat kaksi kertaa viikonloppuisin ja jopa kolme kertaa juhlapyhinä. Jos korjauksesi on nopea, saatat olla onnekas yhden tunnin vähimmäismaksulla, vaikka luultavasti et.

Tietenkin keskellä vesijohtohätätilannetta sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kääntää keltaiset lehdet löytääksesi putkimies 24 tuntia vuorokaudessa. Sinulla on erilaisia ​​valintoja asuinalueesi mukaan. Jos se ei ole liian kiireellinen (alakerran huonekalut kelluvat jo yläkerrassa), voit ehkä tehdä nopeita ostoksia parhaaseen hintaan.

Yksi tapa välttää tällaisia ​​kalliita korjauksia on pysyä putkistosi päällä. Monet ihmiset tekevät tämän yksin tänään pitääkseen asiat liikkeessä ja pitämään heidät vähemmän heräämässä viikonloppuisin. Samaan aikaan valintojesi tietäminen etukäteen voi auttaa sinua pitämään laskut kurissa, jos et voi välttää vähintään 24 tunnin putkimiehen tarvetta.

Lopulta huomaat, että putkityöt voivat olla hauskoja, kun käytät niitä odotetusti, tai suuri päänsärky, kun et voi käyttää sitä. Tänään voi olla hyvä päivä valmistautua 2 tunnin putkimiehelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *