Viemäri on jumissa – tarvitsetko todella putkimiestä?

By | 13 lokakuun, 2021

Jopa varovaisimmat asunnonomistajat New Yorkissa kohtaavat lopulta ikäviä, jäätyneitä viemäreitä. Heidän lapsensa ovat huuhdelleet lelun wc: n alle tai saippuainen lika ja rasva ovat kehittyneet ajan myötä. Kun näin tapahtuu, tarvitseeko heidän todella soittaa Bronxin putkimiehelle korjatakseen viemäriongelmansa?

Viemäriputket on haudattu syvälle maan alle, mikä voi aiheuttaa melkoisen ongelman, jos viemärit jumittuvat rakennuksen sisään. Usein ongelma voidaan ratkaista puhdistamalla tyhjennysputki pesualtaan alta, mutta valitettavasti näin ei aina ole. Joskus ongelma on vakavampi, eikä sitä voida ratkaista männällä, agarilla, putkimiehen käärmeellä tai tehokkaalla teollisuuspuhdistusaineella viemäriin. Kun tavalliset kotihoidot ovat tehottomia, älä pahenna tilannetta käyttämällä muita ankaria tai epätavallisia puhdistusmenetelmiä.

Soita sen sijaan kokeneelle Bronxin putkimiehelle. Tämä on fiksu ratkaisu, joka säästää aikaa ja rahaa. Normaalina ihmisenä et tunne oikeaa korjausmenetelmää. Virheet voivat aiheuttaa paljon vahinkoa viemärijärjestelmälle, ja nämä korjaukset voivat maksaa paljon enemmän kuin tavallinen matka putkiasiantuntijalta.

Ilman oikeita työkaluja ja tietämystä voit itse pahentaa vesijohtoon liittyviä ongelmia. Oletko löytänyt paikkoja, joissa puun juuret ovat lävistyneet viemäriputkiisi? Vaikka pystyt tunnistamaan vaurioituneen alueen, miten voit korjata sen, jotta se ei toistu? Bronxin putkimies ei vain osaa suorittaa korjauksia, vaan voi myös estää toistumisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *