Vinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä, kun palkataan putkimies

By | 11 lokakuun, 2021

Ammattilaisen putkimiehen palkkaaminen ei ole ollenkaan helppoa. Tämä on erittäin kilpailukykyinen työllisyysalue, koska monet työntekijät valitsevat tämän linjan. Joten, paras putkimies on vaikea tehtävä.

Ammattitaito

Etsi aina ammattilaisia ​​ennen palkkaamista. Varmista, että putkimiehet ovat saaneet ammattikoulutuksen putkityöhön kauppakorkeakoulusta tai korkeakoulusta.

Hanki lukion tutkinto tai tutkintotodistus.

Ensimmäinen askel putkimiehen palkkaamisessa on testata, onko hänellä ylioppilastutkinto ja hyvä tietämys muista tieteenaloista, mukaan lukien matematiikka ja tietokoneet. Luonnoskurssit ja suunnitelman lukeminen ovat myös välttämättömiä ammattitaitoiseksi putkimieheksi. Putkityöalalla on kova kilpailu, joten on välttämätöntä palkata ammattitaitoinen putkimies. Oppilaat hyödyntävät työssäoppimistaan ​​saadakseen kokemusta putkityöstä. Yleensä oppisopimusohjelma kestää 4 tai 5 vuotta, ja oppisopimuskoulutuksen suorittamisen jälkeen he saavat putkityöluvan. Oppisopimuskoulutus on siis aihe, joka on välttämätön putkimiehen palkkaamisessa. Hakiessaan putkimiehen oppisopimuskoulutusta heidän on ehkä suoritettava soveltuvuuskoe, jonka päätavoitteena on testata taitonsa. Tämä tarkoittaa sitä, että oppipoika on myös pätevyys. Tämä on pidettävä mielessä ennen ammattimiehen palkkaamista.

Ammatilliset kurssit putkityössä

Sinun ei tarvitse tarkistaa, onko putkimiehellä korkeakoulututkinto tai yliopistotutkinto ennen palkkaamista. On kuitenkin suositeltavaa suorittaa tietty kurssi minkä tahansa tunnetun kauppakorkeakoulun tai teknisen korkeakoulun kautta. Kuten aiemmin mainittiin, putkityöt ovat erittäin kilpailukykyinen työn ala, joten jos he suorittavat kurssit aikaisin, heillä on etu, että heidät valitaan niin monien ihmisten joukosta. Jotkut LVI -oppisopimusoppilaat eivät vaadi kurssitöitä ennen kuin he hakevat heitä. Kurssin aikana monet koulut tarjoavat heille loistavaa oppisopimuskoulutusta tai auttavat heitä työskentelemään hyvämaineisella alalla tai jopa paremmin LVI -yrityksessä. Joten, voit jopa ottaa yhteyttä vastaavaan kauppakorkeakouluun tai tekniseen korkeakouluun saadaksesi parhaan putkimiehen, jolla on ammattitaitoa ja riittävä kokemus samalta alalta.

Onko heillä lisenssi

Monet osavaltiot ja teollisuus vaativat putkimiehen lisenssiä. Kun he ovat tulleet luokkahuoneeseen ja ottaneet oppilaan, seuraava tärkeä askel on hankkia sille lisenssi. Vaikka lisenssin saamisen vaatimukset vaihtelevat osavaltioittain, ne edellyttävät vähimmäistyöaikaa lisenssin myöntävän testin läpäisemiseksi. Henkilön on rekisteröidyttävä tenttiin. Kun he ovat läpäisseet tämän testin, heille myönnetään lisenssi, joka on virallinen todiste ammattitaitoisesta putkimiehestä. Varmista ennen putkimiesten palkkaamista, että heillä on rekisteröity lisenssi ammattitaitonsa osoittamiseksi.

Etsi putkityötaitoja.

Seuraava askel lisenssin tarkistamisessa on tarkistaa, onko heillä todistuksia erilaisille kursseille putkityön hallitsemiseksi. Testattavia alueita ovat energiatehokkuus, tarkastustestit jne. Tämä auttaa sinua valitsemaan parhaan putkimiehen tästä kilpailukentästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *