Vinkkejä putkihuoltoyrityksen palkkaamiseen

By | 12 lokakuun, 2021

Avaa minkä tahansa kaupungin puhelinluettelo ja näet todennäköisesti useita luetteloita putkimiehille ja LVI -palveluntarjoajille. Nimen valitseminen kirjasta tai Internetistä ei ole paras valinta. Loppujen lopuksi tämä on joku, joka pysyy kotona ja tekee asioita, jotka voivat olla vaikeita ja kalliita. Seuraamalla muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä voit olla varma, että palkkaat alueen parhaan putkimiehen.

Kysy neuvoa ystäviltäsi. Helppo tapa aloittaa tutkimus on pyytää ystäviltä ja perheeltä suosituksia. Useimmat ihmiset kertovat nopeasti, olivatko he tyytyväisiä saamaansa palveluun. Valinnan puristaminen putkimiehelle, joka pitää ystävistäsi, helpottaa prosessia hieman.

Katso arvosteluja verkossa. Internetissä on useita sivustoja, joilla kuluttajat voivat lukea aiempien asiakkaiden arvosteluja, jotka kuvaavat kokemuksiaan eri LVI -yrityksistä. Kritiikki tuntuu tulevan uudestaan ​​ja uudestaan. Katso yritysluokitukset Better Business Bureau ja muut paikalliset kuluttajansuojavirastot.

Katso perusasiat. Selvitä kuinka kauan putkimies on ollut toiminnassa. Yleensä putkimies, joka on ollut osa yhteisöä useita vuosia, on yleensä vakaampi ja luotettavampi. Varmista, että numero, johon soitat, tulee paikalliseen osoitteeseen eikä kansalliseen yritykseen, joka voi lähettää epäilyttäviä ihmisiä. Putkimiehen univormun, huoltoauton ja laitteiden tulee olla hyvässä kunnossa ja hänen ammattitaitoaan on parannettava.

Varmista, että putkimies on lisensoitu. Voit etsiä osavaltion lisensointitauluja verkossa varmistaaksesi, että valitsemasi putkimies on asianmukaisesti lisensoitu. Tämä on vain todiste siitä, että putkimies, jonka kanssa työskentelet, on asianmukaisesti koulutettu ja virallisesti tunnustettu LVI -ammattilaiseksi. Jos kysyt voimassa olevaa putkimiestä, anna mielellään lisenssin numero.

Hanki hinta etukäteen. Putkiston korjaus ja vaihto voi tulla kalliiksi. Varmista ennen töiden aloittamista, että sinulla on käsillä kirjallinen arvio. Ota huomioon tuntihinnat ja palvelumaksut, joita saatetaan veloittaa. Muista, että tunti- ja viikonloppumaksut voivat olla korkeampia kuin tavalliset maksut normaalina työaikana. Älä pelkää saada useita hintatarjouksia suurista tai kalliista projekteista. Muista, että halpa ei välttämättä tarkoita hyvää.

Kysy osien ja työn takuusta. Putkimiehet, jotka tarjoavat takuita, seisovat todennäköisemmin työn takana ja pyrkivät asiakastyytyväisyyteen

Kysy päivystyksestä. Jos tarvitset putkimiestä kiireessä, on hyvä tietää, että saat sen, kun soitat. Kaikki yritykset eivät tarjoa 24 tunnin hätäpalveluja. Varmista, että sinulla on hätäputkimiehen puhelinnumero, jos tarvitset sitä jonain päivänä.

Kysy palvelusopimuksesta. Monet putkimiehet tarjoavat palvelusopimuksia, jotka voivat säästää rahaa rutiinihuolto- ja korjaustöissä. Lisäetuna on se, että ongelman sattuessa palvelusopimuksella olevat asiakkaat ovat etusijalla.

Ota selvää, mitä muita palveluita he voivat tarjota. Jotkut LVI -yritykset tarjoavat LVI -palveluiden lisäksi lämmitys- ja jäähdytyspalveluja. Yhdistämällä huolto- ja korjauspalvelupuhelut kuluttajat voivat säästää huomattavasti rahaa ja aikaa.

Kodin vesijohtoon liittyvät ongelmat voivat olla stressaavia ja kalliita. Vietä aikaa tutkimalla alueesi LVI -palveluyrityksiä, jotta kun tarvitset korjauksia, sinun on soitettava ammattilaiselle etukäteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *